*LEF = Lokaal-Ecologisch-Fairtrade

Alle producten voor de picknick worden besteld via Voedselteams en zijn dus gegarandeerd lokaal/ regionaal, ecologisch en fairtrade.

Tijdens de Week van de korte keten kan je op zondag 3 juni op 2 plekken in het Meetjesland terecht om te picknicken.

CSA De Moeiakker in Eeklo: daar verwelkomt boerin Mauri Boute je en maak je kennis met de werking van haar toekomstige zelfoogstboerderij (start gepland in 2019). Je picknickt er op een veld dat nu nog boordevol madeliefjes en ander bloemen staat, maar tegen voorjaar 2019 omgetoverd wordt tot een weelderige groentetuin waar je zelf seizoensgroenten kan oogsten. Breng je eigen picknickdeken mee!

Adres: Moeie 49, 9900 Eeklo (oprit die bijna op het kruispunt met de Tieltsesteenweg vertrekt; boerderij staat een 100 tal meter van de weg)

De Vierklaver vzw in Landegem: De Vierklaver ondersteunt volwassenen met een beperking. Ze vertrekken er vanuit de verwachtingen, vragen en dromen van hun cliënten en zoeken samen met hen uit hoe die gerealiseerd kunnen worden. Op 3 juni organiseren zij een fairtradeterras waar je even kan uitblazen tijdens ‘Fietser zkt. boer’ of kan genieten van een heerlijke LEF-picknick.

Adres: Haarkensstraat 32a, 9850 Landegem

Uren picknick: 12u-15u

Prijzen:
T.e.m. 12 jaar: 8 euro (2 belegde pistolets, fruit, dessert + drankbon)
ouder dan 12 jaar: 15 euro (3 belegde pistolets, fruit, dessert + drankbon)

Hier inschrijven. Inschrijving pas definitief na betaling.

Info: Nathalie Decoene I info@korteketenmeetjesland.be I 0477 323446

Locatie: CSA De Moeiakker, Moeie 49, 9900 Eeklo & De Vierklaver vzw, Haarkensstraat 32a, 9850 Landegem