Kaart Zoek

Zoek Kaart

0.1 km
Zoek

Hoe het werkt: 

Als u aankomt, ziet u een tuinhuisje.  Daar kunt u lezen hoe de pluktuin werkt. Op de bartafel staat een flipflap waar u kan zien wat rijp is en wat de kiloprijs/stukprijs is. U kan er ook een plan van de tuin meenemen. Op het veld ziet u waar u mag plukken aan de witte bordjes.

U neemt een bolderkar, emmertje of mandje en gaat het veld in. U mag er ook steeds eigen wegwerppotjes deponeren.

U plukt wat u zelf graag lust (onze leuze: eentje proeven oké, buikje vol nee). Reserveren is niet nodig. Inkom is gratis. We vragen met aandrang aan de mensen met kinderen, samen te plukken. Wat evident is voor volwassen is dit niet voor kinderen!

Als u klaar bent, rekent u eenvoudigweg af aan de kassa. We zitten in het veld dus bancontact is niet aanwezig.

Verpakking is aanwezig maar breng gerust een eigen mandje of doosje mee (zware potjes vb. meer dan 50g kunnen eerst afgewogen worden).  De natuur apprecieert het!  Ook een schaar, mes en eventueel tuinhandschoenen kunnen erg handig zijn.

Over ons: 

Wij zijn Cindy en Krist en startten de pluktuin in 2012. Krist doet vooral de teelttechnische zaken en Cindy houdt de tuin open en houdt ervan om met de mensen een praatje te slaan. Je kan me dan ook in het veld vinden op de fiets. Hou me tegen als er vragen zijn. Echter sta ik er vaak alleen voor en dan vind je me in het tuinhuisje waar ik afreken of de mensen even op weg zet.

Na de verkiezingen van de schoonste boerin van Vlaanderen in 2011, besloten we er voor te gaan. Het was een droom van Cindy om iets te doen rechtstreeks met de consument. Cindy is regentes van opleiding en de mensen iets bijbrengen is dan ook haar passie. Het is zalig mensen te zien genieten. Er zijn klanten die wekelijks hun boodschappen doen en dat is echt fijn om te zien.

Meer weten? : http://www.aveschootshoeve.be/

 

Adres

Ons adres:

Aveschoot 67A, 9971 Lembeke

Telefoon:
Contacteer de eigenaar