Zoek Kaart

0.1 km
Zoek

Wij zijn Bengt en Laura. Met veel plezier en toewijding telen wij de lekkerste groenten. Wij willen jullie verrassen met de vele smaken, kleuren en geuren die de groentewereld rijk is.Na onze opleiding biowetenschappen zijn wij de biologische groenteteelt ingerold.

We geloofden niet in de conventionele teeltmethodes die we op de universiteit bestudeerden en wilden onze kennis omtrent duurzame landbouw vergroten.
Na enkele jaren in de biologische groenteteelt gewerkt te hebben in het binnen- en buitenland, besloten we dat het tijd was om ons eigen project op te starten. Onze zoektocht naar een geschikt perceel kon beginnen.

In juli 2019 kwamen wij, tot ons groot geluk, met Nils van Bioboerderij de Zwaluw in contact. Nils zocht mensen om de zelfplukboerderij van de Zwaluw over te nemen en verder te zetten. Voor ons kwam Nils met een geschenk uit de hemel.

Wij zijn blij dat we met de Zwaluw kunnen samenwerken. Zo kunnen wij hun koeienmest gebruiken voor ons veld, en mogen de varkens van Nils onze oogstresten opeten.

Door samen te werken kunnen we de landbouwkringloop sluiten. Deelnemers kunnen in de hoevewinkel van De Zwaluw voor nog meer lokale producten terecht.

De lekkerste groenten oogst je zelf

Wat is CSA?

CSA staat voor community supported agriculture, of landbouw gedragen door de gemeenschap.

Hoe werkt het?

Je oogst het hele jaar door je eigen groenten en je wordt nauw betrokken bij het reilen en zeilen op de boerderij.

Ik doe mee!

Voor minder dan 1 euro per dag word je mede-eigenaar van de oogst en eet je iedere dag lokale biogroenten.

Adres

Ons adres:

Verbindingsweg 66 9920 Lievegem