Kaart Zoek

Zoek Kaart

0.1 km
Zoek

’t Pauwenhof staat voor lekker en vers vlees dat op natuurlijke wijze gekweekt wordt.
Wij willen het industriële aspect uit de veeteelt en slagerij halen. Dit maakt ons beroep niet alleen mooier maar het is zeker ook ten gunste van het dier en uzelf. Door op een meer natuurlijke en diervriendelijke manier te kweken, zal dit de smaak en de sappigheid van het vlees zeker ten goede komen. 

Aspecten waar wij belang aan hechten:

  • Laat het dier een dier worden. Dit wil zeggen geef het dier de tijd om uit te groeien en niet snel opfokken en slachten.
  • De voeding: Natuurlijke producten voederen. De runderen krijgen bijvoorbeeld lijnzaadkoek in de voeding, dit komt van lijnzaad en dit zorgt dan weer voor omega3 vetzuren en dit is dan weer goed voor hart en bloedvaten.
  • Geef het dier een dierwaardig leven. Het is niet omdat een dier zal geslacht worden, dat het geen mooi leven mag hebben.

Weet dat wanneer u rechtstreeks van de hoeve koopt, u het dier onnodige stress bespaart en u heel vers koopt.

Het normale traject:

hoeve – handelaar – markt – slachthuis – groothandel – winkel

Ons traject:

hoeve – slachthuis – hoeve

De meeste producten dien je op voorhand te bestellen en worden per pakket verkocht. Dit is omdat de dieren pas naar het slachthuis gaan als ze bijna volledig verkocht zijn. Dit zorgt er niet alleen voor dat er geen voeding verspild wordt, maar dit komt ook de prijs ten goede.

Indien u meer informatie wenst, aarzel zeker niet om ons te contacteren.

 

Adres

Ons adres:

Vrombautstraat 153, 9900 Eeklo

Telefoon:
Contacteer de eigenaar