Kaart Zoek

Zoek Kaart

0.1 km
Zoek

Een voedselteam is een groep mensen die samen basisvoedsel aankopen bij lokale of regionale producenten en dat wekelijks afhalen in een gemeenschappelijk depot. Bestellingen en betalingen van de producten gebeuren praktisch via een webwinkel.
Een voedselteam is een groepje vrijwilligers die zich autonoom organiseren en op die manier baas zijn over het eigen voedsel. Het is een eerlijke en gemakkelijke manier om je eten lokaal aan te kopen en zeker te zijn van de kwaliteit ervan.

Volgende producenten leveren producten aan VT-Eeklo:

’t Ambrozijn (biogroenten- en fruitpakketten), De Vierklaver (natuurvlees en charcuterie), De Geetkotmolenhoeve (lamsvlees), ’t Eikenhof (ambachtelijke geitenzuivel), De Schapenmelkerij (ambachtelijke schapenzuivel), Clincke (ambachtelijke kazen), De Zwaluw (bio-koeienzuivel en roomijs), Van Eykeren (bio-appels, -peren en -appelsap), Livinushof (bio-aardappelen en bewaargroenten), EEtIES (bio-eieren en gemengd sap), De Goede Zaak (seitan), Eyerbos (honing), Artemeersmolen (meel, bloem en spelt), Pur Fruit (bio siropen en confituren), Aardendwerk (bio keukenkruiden), Peters Pepers (chilipepers in omschakeling), Pintafish (duurzame diepvriesvis), Wereldwinkel (Fairtrade), Netelvuur (oliën voor voeding), Berloumi (bakkaas), De Vrolijke Bloem (primeur bio aard), Dolphin Flow (soep), Humus (bio quinoa), Keymeulen (harde kazen), Koolmees (bio geitenzuivel), Pomme Charelle (appelwijnen), BeeZ (ambachtelijke confituren), en Tarte-a-Terre (vegitarische bereidingen).

Adres

Ons adres:

Vrombautstraat , Eeklo

Contacteer de eigenaar