Kaart Zoek

Zoek Kaart

0.1 km
Zoek

Een voedselteam is een groep mensen die samen basisvoedsel aankopen bij lokale of regionale producenten en dat wekelijks afhalen in een gemeenschappelijk depot. Bestellingen en betalingen van de producten gebeuren praktisch via een webwinkel.
Een voedselteam is een groepje vrijwilligers die zich autonoom organiseren en op die manier baas zijn over het eigen voedsel. Het is een eerlijke en gemakkelijke manier om je eten lokaal aan te kopen en zeker te zijn van de kwaliteit ervan.

Volgende producenten leveren producten aan VT-Vinderhoute:

’t Ambrozijn (biogroenten- en fruitpakket), De Vierklaver (natuurvlees en charcuterie), Geetkotmolenhoeve (lamsvlees), ’t Eikenhof (ambachtelijke geitenzuivel), De Schapenmelkerij (ambachtelijke schapenzuivel), Clincke (ambachtelijke kazen), De Zwaluw (bio-koeienzuivel), Van Eykeren (bio-appels, -peren en -appelsap), Livinushof (bio-aardappelen en bewaargroenten), EEtIES ((bio)eieren en bio klein fruit), De Goede Zaak (seitan), Eyerbos (honing), Schelderomolen (meel, bloem en spelt), Pur Fruit (bio siropen en confituren), Aardendwerk (bio keukenkruiden), Peters Pepers (chilipepers in omschakeling), Wereldwinkel (Fairtrade)

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

16:00-20:00

Zaterdag

-

Zondag

-

Adres

Ons adres:

Bergstraat, Vinderhoute

Contacteer de eigenaar