Over ons

Bij Korte Keten Meetjesland draait alles om de passie voor lokaal, vers en kwalitatief voedsel. Onze missie is het verbinden van consumenten met de boeren uit onze eigen streek, het prachtige Meetjesland. We geloven in de kracht van eenvoud, transparantie en eerlijkheid in de voedselketen.

Ons netwerk van boeren en producenten staat centraal in alles wat we doen. Zij zijn de helden die elke dag opnieuw zorgen voor de heerlijkste producten, recht van het land op uw bord. Door de korte keten aan te bieden, zorgen we ervoor dat hun harde werk eerlijk wordt beloond en dat u als consument weet waar uw eten vandaan komt.

Bij ons vindt u een diversiteit aan producten: van verse groenten en fruit, over heerlijke zuivel en kazen, tot ambachtelijk bereid vlees. Alles geproduceerd met respect voor natuur en dier. We werken samen met lokale initiatieven en streven naar een duurzame toekomst voor onze regio.

Korte Keten Meetjesland is meer dan een platform; het is een gemeenschap waarin consumenten en producenten elkaar ontmoeten en versterken. We organiseren regelmatig markten, workshops en evenementen om onze liefde voor lokaal voedsel te delen en om kennis en ervaringen uit te wisselen.

Ontdek de smaken van Meetjesland en steun de lokale economie. Proef de versheid, geniet van de kwaliteit en ervaar het gemak van onze korte keten. Samen bouwen we aan een gezonde toekomst voor ons allemaal. Doe mee met onze beweging en maak deel uit van een voedselrevolutie, recht van bij ons.