Kaart Zoek

Zoek Kaart

0.1 km
Zoek

Een voedselteam is een groep mensen die samen basisvoedsel aankopen bij lokale of regionale producenten en dat wekelijks afhalen in een gemeenschappelijk depot. Bestellingen en betalingen van de producten gebeuren praktisch via een webwinkel.
Een voedselteam is een groepje vrijwilligers die zich autonoom organiseren en op die manier baas zijn over het eigen voedsel. Het is een eerlijke en gemakkelijke manier om je eten lokaal aan te kopen en zeker te zijn van de kwaliteit ervan.

Volgende producenten leveren producten aan VT-Maldegem-Adegem: Aardendwerk (kruiden), Artemeersmolen (meel), Bakkerij Copain, Berloumi (brood), Pintafish (vis), Clincke (zuivel), De Geetkotmolenhoeve (lamsvlees), De Goede Zaak (seitan), De Schapenmelkerij (zuivel), De Vierklaver (vlees), De Vrolijke Bloem (aardappelen), De Zwaluw (zuivel), EEtiES (eieren), Eyerbos (honing), Humus (quinoa/spelt), Keymeulen (zuivel), Livinushof (groente), Netelvuur (oliën), Pachagreens (microgroenten), Pastati (pasta), Pomme Charelle (wijn) en Pur Fruit (fruit)

Adres

Ons adres:

Adegem Dorp, Adegem

Contacteer de eigenaar